Kaas en water met elkaar verbonden op kaasmarkt

kaasbootOp zaterdag 16 april start het seizoen van de Kaasmarkten in Woerden.
Op deze openingsdag is het Rijngrachtcomité er natuurlijk bij.
Immers kaas en water (en dus de Rijngracht) zijn, zeker historisch gezien, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bijgaande foto symboliseert deze verbondenheid.

Plankaart Woerden 2022 gratis af te halen

Het Rijngracht comité heeft een plankaart Woerden 2022 ontwikkeld, waarmee zij de toekomst van de levendige binnenstad van Woerden schetst. Op 16 april zal het comité met een kraam aanwezig zijn op de markt waar bezoekers terecht kunnen voor nadere informatie over de plannen voor het maken van de Rijngracht in de binnenstad van Woerden. Uiteraard kunnen de bezoekers dan ook een prachtige Plankaart van Woerden 2022 meenemen. Ook kan er nog steeds steun worden uitgesproken voor de plannen, middels het invullen van een stemkaart.

Het comité verkoopt, samen met een lokale kaasondernemer, op de markt een echte Rijngrachtkaas. De kaas kan bezorgd worden op elk adres dat men maar wil.

De plannen voor de Rijngracht krijgen steeds meer steun, er zijn nu al meer dan 2000 ja stemmers in Woerden.
Bovendien hebben de Koninklijke Heidemij (KNHM) en het Ingenieursbureau Arcadis aangeboden het Rijngrachtcomité te helpen met het verder haalbaar maken van de plannen. Een flinke opsteker meent het comité.

Kortom allemaal redenen om een bezoek te brengen aan de kaasmarkten.
(kaasmarkt 17 april, 4  juni 2016 Graskaasdag)

terrasrijngracht

boot-rijngracht

slee-rijngracht